женски тайни

3b3f2e922051481d75e9fcee0a5584b6 - Вечно млад класика: нов живот поли г.
стил

Вечно млад класика: нов живот поли г.

Този модел пола едва наскоро избухна в света на съвременната мода, и постепенно се възвръща своите малки, но все пак значителен дял.

3b3f2e922051481d75e9fcee0a5584b6 - Вечно млад класика: нов живот поли г.

След дълъг период на повальная мода на всички видове панталони, техните позиции започват отново да печелим пола. Те винаги са били считани за олицетворение на женствеността и изискаността, защото днес полата е неизменна част от женския гардероб. Пребройте всички възможности, в които те са представени, е почти невъзможно, но една от най-популярните модели в продължение на десетилетия пола година.Тя се съюзява в два варианта: класически „молив“ и облекло „камбана“. Така че, ние имаме модел, оборудвана отгоре с игриво който да се вее по подгъва. Всяка година дизайнерите дават ново дишане, чрез добавяне на нов вид или възстановяване на предишни възможности със свежи акценти. Усъвършенстваме цвят, текстура, добавят различни възможности за подгъви, което прави пола е толкова лесна и невесомая.

Модели прагове

Ако експерименти с текстура и кърпа е почти винаги успешно, дължината на тези прагове не търпи промени – това може да бъде или midi, или макси. Никакви възможности за по-кратък дължина обречени на провал.

e6fe5abe3de52bd712846bc33a697097 - Вечно млад класика: нов живот поли г.

Що се отнася до основната част – набор клинове, а след това дизайнерите са заети, използвайте въображението си, да се променя не само количеството, но и на самата форма. Така че броят може да варира от 4 до 12, класически модели съдържат обикновено 8 клинове. Те могат да бъдат остри, кръгли, тон или контрастни детайли — всички възможности, само за да подчертае елегантността и женствеността им обладательницы. Някои поли на годината, можете да видите на снимката.

5cd3444e3c774f0ec178530c74a89c91 - Вечно млад класика: нов живот поли г.

2c382704cfa04be9d6ce70ee48257666 - Вечно млад класика: нов живот поли г.

Както можете да видите, леко и лесно да изглежда на всяка дължина и тъкани, като подчертава достойнствата на женската фигура.

Как да изберете пола за фигури

Най-голямото предимство на този модел е неговата гъвкавост, тя ще изглежда чудесно на всяка фигура, но някои тънкости все пак съществуват.

Най-лесният начин, разбира се, стройни момичета, защото за тях няма ограничения, всякакви стилове и материи бъде отличен седне.

0af521c7b8dcddfcf566cba1a40708d9 - Вечно млад класика: нов живот поли г.

Тези, които смятат, че техните проблеми показател не трябва да бъде разочарован, защото полата е възможност е да се балансира фигурата, омекотена акценти. Така, в формата на триъгълник, с акцент върху кривата на бедрата, тя би била най-добрият вариант, а расклешенный спускане ще отвлече вниманието от ненужно ярките линии на бедрата, визуално намаляване на неговата. „Правоъгълник“ ще бъде много по-лесно талия и добави гладко дъно.

89eab1e48011a33f21ec8f1a2eda11d6 - Вечно млад класика: нов живот поли г.

Полненькие момичета могат да се страхуват от носенето на такива модели поради опасения за визуално увеличаване на обема. Въпреки това, тези страхове са абсолютно неоснователни, най – важното е правилно да изберете модел и плат. Обърнете внимание на меки, лесно драпирующиеся тъкан, въпреки това, ако изберете шаблона, който искате, за да се избегне клетки, тъй като тя може да утяжелить силует.

Варианти на комбинации

Много момичета спират, преди покупка въпрос, отколкото да носи пола на постигнатото, защото тя изисква компетентно комбинация не само в горната част на изображението, но и в аксесоарите. Такова облекло е подходящо навсякъде от офис офис да отида, и именно от това и ще зависи от най-успешните комбинации.

Така че, за да се създаде строг стил на работа, най-добре е да съчетаете модела поли от коприна или шифоновой блузкой, заправленной в полата си. Допуска наличието на объемистого ръкави или яки. Горната част на облеклото може да служи като кратък яке, палто или дубленка. В зависимост от плат, можете да създадете набор от свитером или кардиганом.

e3d42c924ab9b5cf9b2b301f5c940f55 - Вечно млад класика: нов живот поли г.

За летните разходки можете да изберете една година от тънка, полупрозрачна тъкан, добавяйки, в горната част на всяка дължина. Интересна комбинация ще бъде лесно шият пола с толкова отгоре.

Вечерна рокля през полата година. Обикновено се използва дължина на макси, и в комбинация с покрив без лямок, той ще изглежда просто невероятно. добавете лука колан, както обикновена, така и рязко контрастирующих с основния цвят и ярко видими аксесоари.

c57fcd1f9ac4820814fc5d63ec1b90b6 - Вечно млад класика: нов живот поли г.

Основното изискване за всяко изображение-това на високи токчета, защото само така той ще изглежда много женствена и доброто.

На модния подиум: поли-ма

Въпреки своята привидно ретро-стил от водещите дизайнери в света не може вече да откаже година. Нейната женственост и игривост са станали любима тема за дизайнери, модни къщи Шанел, Нина Ричи, и тази година ги списък на повече Търговски къща на Donna Karan. Елементи на този модел често завършва с безупречен сватбени рокли, а също така често се появяват във вечерни рокли.

88174332b35cd038fcf059b901a79606 - Вечно млад класика: нов живот поли г.

Не се удиви и да експериментирате с цветове, както може да видите, като прости класически модели, а ярък цветен принт. Избор на платове са толкова разнообразни, че еднакво често може да се види като шифон и кашмир или вълнени модели. Въпреки това, всички те са невероятно женствени и нежни, че не може да не привлече вниманието.

Избрали този модел, вие със сигурност може да се чувствате елегантна и уникална. Що се отнася до комбинация, не се страхувайте да експериментирате, защото една година ще се впише адекватно във всякакви стилове от рок изображения за празнична рокля.