женски тайни

стил

Вертикална прахосмукачка: най-добри отзиви, Как да изберем и КЪДЕ да се КУПИ, Цена

Вертикална прахосмукачка с захранван от мрежата – това е универсално средство в борбата с прах и кал в апартамента. Класация на най-добрите вертикални прахосмукачки: интернет, почистване, вик – всички разгледани в тази статия.

Вертикална прахосмукачка-това е компактната конструкция, събира боклук, модул за съхранение на кабела на двигателя и аксесоари за офиса. За модели се предлагат съвети за мебели и килими, турбо четка. Вертикални машини се усъвършенства с всеки изминал изменение и до датата, до 2018 година. Известни марки: kidport, Бош, Филипс се конкурират по отношение на качеството на предлаганите продукти.

Предимство на инертни материали е тяхната мощност и компактност.

В тази статия, ние ще разгледаме следните единици:

  вертикална прахосмукачка kitfort КАТ-509; Бош прахосмукачки bbhmove1n; вертикална Dyson кабел безплатна В6; вертикална прахосмукачка Karcher VC 5 премия, и Philips fc6168/01 powerpro Duo; вертикална акумулаторен Dyson dc62 може ; почистване на Philips PowerPro Аква; кабелна вертикална прахосмукачка Kitfort КАТ-506.

Кой вертикална прахосмукачка-добре да си купя: класация, ревюта

Как да изберете вертикална прахосмукачка? Класация на най-добрите варианти по-долу ще ви помогне да се отговори на този въпрос.

Ние сме подготвили рейтинг качество, преглед цени и отзиви на потребители, имали време да купя и да проверите сами даден продукт.

Kitfort КАТ-509

Вертикална прахосмукачка с мощност свързване на 2 в 1 Дизайн. Той лесно се справя с големи площади и винаги готов за работа. При съхранение на заема малко място, лесно се побира в тесни коридори. Оборудвана циклонный филтър. Това осигурява високо качество на почистване. Усвояването не зависи от пълнота колектор на прах.

  Работи без торбичка (циклонный филтър). Компактен ( 25 х 14.3 х 107 см по 1.50 кг). Bulk чанта ( 1,2 л).
  Консумира много енергия (650 Вата).

Характеристики

Този модел, аз вярвам, много успешно! Той е лек (да се справи и дете), лекота на употреба, без ръкави (който елиминира допълнителните разходи), въпреки това, достатъчно мощен. Една добре проектирана система за съхранение. Много доволен от покупката си, ви препоръчвам на всичките си приятели. И старата дама в ъгъла.

Kitfort КАТ-509

Bbhmove1n Бош

Босх BBHmove1N 2 в 1 почиства от прах и отломки. Преносим, на стойност без кабели. Това позволява на собственика за почистване на труднодостъпни места.

Бързо паркирани без притежател. Има малка сгъваема дръжка. Живот на батерията достига до 15 минути.

  Компактен, за съхранение. Таксата е достатъчно за 2-3 почистване. Bulk чанта (0,8 л).
  Ниска пропускливост на четката.

За моя малък апартамент, където на килима съвсем малко, точно това, което ви трябва! Както детето идва и удобен автомобил за употреба. Аз не знаех, че има многофункционални модели.

Bbhmove1n Бош

Dyson V6 с безплатен кабел

Малък и компактен Dyson кабел безплатно V6, за да се справят с боклуци, заедно с големи пылесосами. Има възможност за демонтиране на тръбата. Не е оживен, лесно и добре привлича прах. Има Монтиране на стена се използва за зареждане на батерията за съхранение на апарата и го дюзи. Е Предназначен за свързване электрощетки.

  Работи без кабели. Ниско ниво на шум (87 db). Структури, изработени от въглеродни влакна. Висока мощност на засмукване (100 Вата).
  Няма цистерни с вода.

Характеристики

Най-добър модел! Много лесно се събира и обработва, той е винаги под ръка и бързо се почиства. Единственото нещо, което не ми харесва, прекалено големи повърхности трябва да се почистват трудно, но за малък апартамент е идеален избор.

Dyson V6 с безплатен кабел

Керхер VC 5 премия

Удобен прахосмукачката е незаменим за почистване на малки площи. Изисква малко място за съхранение. Сред предимствата на по – здрава конструкция и специални определяне вертикални химическо чистене (специално за този модел). Осигурява максимално почистване на сила, енергия консумира малко.

Има специална колба за събиране на прах, така че няма нужда да се харчат пари за закупуване на филтър торби. Идва с широк набор от аксесоари, използвани за почистване на деликатни повърхности.

  Мека облицовка на дръжката. Няма автоматично натискане на прах. Дълъг кабел (9 м).
  Няма цистерни с вода.

Керхер VC 5 премия

Компанията Philips fc6168/01 powerpro Duo

Компанията Philips PowerPro Duo и показа себе си като на мощна машина лесно почистване на твърд под и килим. Добави в модел на технология PowerCyclone. Той поддържа висока мощност на засмукванеи специален накрайник за събиране на прах и козина, много по-ефективна от стандартните.

Канал е по-чист извити. Тази конструкция увеличава циркулацията на въздуха, осигуряване на уреждане на прах в циклонното камера.

  Лек ( с тегло 4320 г.). Ниско ниво на шум (83 db). Без кабели.
  Неприятно почистване на четки.

Почистване удобно. Време на почистване с площ от 65 кв. м м. повече от достатъчно. Имаме две космати котка – аз вълна не виждам! Е Удобно да се взема в колата. Но поне някъде! Виси на стената, винаги зареждане, винаги готов за работа – мечта!)) Не е задължително до вас… да се отпуснете, да се навивам, за да изчистите… това е просто, както всичко гениално!

Компанията Philips fc6168/01 powerpro Duo

Таблица: сравнение на характеристиките на тези модели

Както виждаме, варианти много. Но какво по-добро? Обърнете внимание на характеристиките на прахосмукачка.

Модел
Мощност, W
Дължина на кабела
Възможност за мокро почистване

kitfort КАТ-509
650
4
Няма

bbhmove1n Бош
660
0
Няма

Dyson V6 с безплатен кабел
350
0
Няма

Керхер VC 5 премия
350
0
Няма

компанията Philips fc6168/01 powerpro Duo
350
Няма

Най-добрият оттичане безжична прахосмукачка

Избор на акумулаторен вертикална прахосмукачка, обърнете внимание на Dyson dc62 може да се про – лесен за управление, този модел е оборудван с допълнителни приложения. Лесно Transformirovalsya в преносим, снабден е с удобна докинг станция. Хигиенична почистване на контейнера позволява бързо и леко да се отървете от ненужните отпадъци.

  Предназначена е за почистване на пода и тавана. Дълъг гаранционен срок – 2 години. Компактен, не заема много място при съхранение.
  По-кратка продължителност на работа (20 минути).

Характеристики

Тип
Вертикална

Вид колектор на прах
Без торбичка

Филтър
Стандартен филтър

Мощност, W
360

Дюза
Разход на върха, нарязани>

Дължина на кабела, м
0

Ако на улицата е много ниска, не е подходящ турбощеткой. Но без него, с накрайник или без глоба. Аз вече приноровилась една ръка бързо да се вдигне инжектори, където го няма.

Най-добрата перална модел

Вертикална прахосмукачка на Philips PowerPro Aqua (с литиево-йонна батерия) като ефективно средство 3 в 1. Идеален за ежедневно почистване. Работи без торбичка почиства всички видове повърхности: подове, дивани и столове. Има накрайник за мокро почистване, която ви позволява да събират мръсотия с влажна сайтове.

Наличието на технологията пристигането намалява физически усилия при почистване.

  Наличието на накрайник за мокро почистване. 3-слойная почистване на аква-филтър. Дълъг живот на батерията (40 мин.).
  Малка всасываемость (18 W).

Характеристики

Тип
Вертикална

Вид колектор на прах
Без торбичка

Филтър
Основен филтър

Мощност, W
18

Пакет
Тясната дюза, TriActive

Дължина на кабела, м
Няма

Чудесен помощник във ферма. С него няма проблеми. Просто вземете писалка, щракнете върху бутона и почистване. В същото време лесни за измиване подове и това чудо. Тъй като вече не ви е нужно първо да се съберат прах, увлекая за себе си монтаж чудо с тръби и кабели, а след това да наберете кофа с вода, и елозить парцал/парцал по пода. Сега всичко това прави един по-чист.

Най-добрият безжична прахосмукачка от мрежата

Кабелен вертикална прахосмукачка Kitfort КАТ-506 , предназначени за високо качество на почистване. Той обработва подови настилки и килими покрития, работещи в мрежа. Ергономична конструкция дава възможност да го съхранявате в един малък шкаф, както и наличието на специална дюза дава достъп до труднодостъпни места на апартамент: едно пространство за дивани, под маси и столове.

Маневрен и лесен за използване – за да се справят с него на децата и тийнейджърите.

  Изисква честото изпразване.

Характеристики

Тип
Кабелен

Вид колектор на прах
Красива!

Филтър
HEPA филтър

Мощност, W
600

Дюза
Четка, тесен

Дължина на проводника, m
5

Как да изберете вертикална прахосмукачка?

Търсех отговор на въпроса Как да изберете вертикална прахосмукачка? Използвайте тези насоки и да се обърне внимание на характеристиките:

  консумирана мощност и мощност на всмукване; ниво на шума; обемът на чантата; вид храна.

Всеки от тях може да ти кажа повече.

Консумирана мощност и мощност на засмукване

Тези параметри са отговорни за ефективността на почистване на повърхността. Измерва се в калните равнини (Вата). Висока мощност гарантира качествено почистване. Оптимална за вертикална вакуумна мощност 350 Вата. Удобен модел с регулатори за контрол на потока на енергия.

Шум

Абсолютно безшумни модели няма. При думите „тиха прахосмукачка“ ние говорим за шума в диапазона от 41-70 db. Те представляват слаб тътен, и когато двигателят е хората да могат лесно да комуникират помежду си. Стандартните модели за генериране на шум около 70-80 db.

Има прахосмукачка с допълнителни аксесоари – те намаляват силата на звука. Такива модели тежат много повече, отколкото обикновено – 5-8 кг.

Капацитетът чанти

Прах чанти губят популярност. На тяхно място идват устройства с подвижна за многократна употреба филтър. Нейният размер зависи от модела.

Батерията е с малък филтър (1 л), стандарт – от 3 до 6 литра. В някои модели се използва циклоническая филтриране – това увеличава обема на устройството. Колкото повече циклонных камери, по-чист въздух навлиза в цилиндъра.

Вид хранене

Има три типа мощност за прахосмукачки:

  електрическа мрежа; гнездото на запалката в колата, живот на батерията.