32b7757a598c1ecd5ea814fb87a1de65 - Видове маникюр: Класически и мода
маникюр

Видове маникюр: Класически и мода

Грижа за ноктите-това е задължителен ритуал на съвременната жена. Но, когато навлиза в салон, трябва да се реши, че на дизайн и обработка на ноктите, и се различават от другите френски или Европейски маникюр. Ще ви разкажа за най-популярните видове маникюр и за това, че днешните тенденции на нокътната мода.

За идентифициране на различни типове технология за обработка на маникюр на ноктите и кожичките, и начин на нанасяне на лак.

Начин за премахване на кожичките

Класически маникюр.

  • Това е обичайният начин, когато кожичките внимателно почиства. Основният недостатък на това лечение е възможност за нараняване на кожата и риска от внасяне на инфекция, и кожата отново расте доста бързо и трябва често да се извършва тази процедура. Предимство на този метод е скоростта на изпълнение, Универсален достъп, процедурата може да се извършва в домашни условия.

32b7757a598c1ecd5ea814fb87a1de65 - Видове маникюр: Класически и мода

  • Европейски маникюр

Необрезной маникюр

  тя се нарича европейска. Технологията включва полагане на специални препарати за кожата, което позволява изтриване на меките тъкани и избутване на кутикула пръчка. Този метод не води до нараняване, но не е подходящ за нокти, в период на растеж на епидермиса повече, отколкото в класическия вариант, така и за маникюр могат да се правят по-рядко.

Технология на оформяне на нокътната плоча

Европейски маникюр.

  • В този случай, ноктите е омекотена с помощта на кремове и пара и се обработва пилкой по ръба. Ноктите традиционно се придава миндалевидная форма, но има вид на „квадрат“ ноктите.

7b33e6862c0df752d713ad735f94cb6a - Видове маникюр: Класически и мода

  • Хардуер маникюр

Хардуер маникюр.

  • Най-новите технологии позволиха да се създаде оборудване, което позволява качествена обработка на ноктите, без използване на пара и специални инструменти. Предимство-тя е грижа, сигурност и качество.

Спа-маникюр.

  Така наречените специални процедури като бани, маски и масажи, след което обработка на ноктите на комфорт и безопасност.

По начина на нанасяне на лак

Твърди

  • традиционно и иновативно покритие лак за нокти светъл или наситен цвят. Днес монотонността на обикновен маникюр е модерен, за да преодолее, да се боядисват ноктите си в различни цветове, в съотношение 4 към 1 или 2 към 3.

Европейски

  • – това се боядисват ноктите си в естествени нюанси, бледо розово, пастелно бежово.

4e609a0b9df355b9603e06374292cc6b - Видове маникюр: Класически и мода

  • Лунен маникюр

Френски

  • – нанасяне на 2 цвята лак: основната част от плоча се нанася светло розов лак за нокти и на ръба на нокътя бял лак за нокти, който имитира естествен цвят на нокътя.

Лунен маникюр

  • . Тази Революционна картина, когато основната част на нокътя се оцветени в един цвят, днес са на мода ярките и наситени цветове, а дупка в долната част на нокътя се покрива с лак в контрастен цвят.

Дизайн

  Щампи и модели на ногте-това е особен вид изкуство, което прави дръжките на жената се развихри.