женски тайни

стил

Вода за кожата: Как да изберем

Дехидратацията е основната причина за стареенето на кожата, като с това се бори? Много пиеше? Не, за да се премахне този проблем, има специални методи за овлажняване на вода. Ще ви разкажа за 6 от най-популярните и полезни видове вода за кожата.

Последиците от дехидратация на кожата

Водата е основата на целия живот на Земята, включително и хората. Тялото ни се нуждае от постоянен източник на вода. Кожата на лицето с напредване на възрастта губят способността да се поддържа естественото ниво на влага, става суха, склонна към шелушению, зачервяване. За суха кожа бръчки се появяват по-бързо. За да се справи с тези проблеми чрез просто използване на вода вътре не е достатъчно. Това е необходимо в по-горните слоеве на кожата, за да доставят влага отвън. И за тази цел различните видове вода в кожата.

Мицеллярная вода. Съвременните технологии позволиха на козметик, за да се създаде този невероятен продукт, който съдържа най-малките частици — липиди, много нежно почиства кожата по време на изпълва кожата с влага. Вода се препоръчва да се използва за премахване на грим и почистващо средство, той освежава лицето, прави кожата по-гладка и здрава. Мицеллярная вода за лице е показано за употреба при суха и комбинирана кожа.

Мицеллярная вода Розова вода. Тази мазна и комбинирана създаден на базата на екстракт от розов цвят, с приятен деликатен аромат. Прекрасно освежава, хидратира, леко тонизира кожата и може да се използва вместо тоник, или като допълнителни грижи. Този инструмент също така помага да се бори с възпаления на кожата и алергични обриви. Водата може да се пръска срещу лицето в рамките на един ден, за да освежите кожата и да се прилага под формата на приложения на очите и за облекчаване на подпухналостта и зачервяване. Минерална Вода. Естествен източник на влага и хранителни вещества, могат не само пият, но и успешно се прилага и в козметологията. Минерална вода са отлични за почистване и проветряване на кожата през деня, може да направи лед за да се охлади лицето. Изберете нуждата от вода в съответствие с вашия тип кожа. Високо съдържание на соли, по-подходящ за мазна и комбинирана кожа, за суха и чувствителна кожа трябва да се прилага malaiarisoon вода. Васильковая вода. Мазна и комбинирана метличина има високи почистване на имоти, а водата е много нежна за кожата, добро зарастване на малки щети. Природен хидратират и цветя помага за облекчаване на умора на кожата, повишават тонуса на кожата и я хидратира. Водата, обикновено в процедурата за измиване и отстраняване на грим, също така може да се напоява лицето през целия ден, особено ако имате цял ден, за да бъде затоплена стая или в близост до компютъра.

Термална вода Термална вода. Това е нов козметичен продукт, създаден на базата на естествени минерални води. Днес козметика препоръчват използването на такава вода за лице, като последният елемент от грима, тя предоставя, както и предпазва кожата от вредните лъчи на Слънцето. Водата съдържа много хранителни вещества, които помагат на кожата да бъде по-здрави и по-млади. Хиалуроновата вода. Този козметичен препарат съчетава в себе си полезните свойства на минерална вода, хиалуронова киселина и грижа вещества. Перфектно овлажнява кожата, защитава я от вредното въздействие на околната среда. Може да освежите лицето си, дори над горната част на грима през целия ден и да го използват маски и като тоник.