женски тайни

мода

Всички аспекти на люляк: как да се намери те достоен за дует

Люляк, не е толкова популярен цвят, например розово, но в същото време е много по-приятен за окото и много момичета дори не се замислят, тъй като той ще бъде хармоничен и ще има и други неща.

Люляк цвят не е често се срещат в природата. Мнозина дори смятат, че това не е отделен, а само намек за лилаво. Природата им са много близки, но въпреки това, разликите достатъчно. Психолозите смятат, че този цвят в гардероба си говори за високи творчески потенциал и нестандартно мислене. Обикновено, любов за всички нюанси на лилаво показва високо ниво на духовност, като биоенергията и езотерични го свързват и с канал за връзка с висшите сили.

Самата природа е създала този непостоянни цвят, защото той символизира сливането на различни темпераменти и стремежи: страстна и темпераментна червено, студено синьо и неутрално бяло. Всички те се допълват и баланс помежду си, създават невероятна хармония. Това привлича много хора. Въпреки това, в зависимост от интензивността на всеки обект на недвижими имоти се е променила и промяна в настроението цветове, защото това е много важно да се знае, кой цвят се съчетава с лилаво. Основните нюанси на този цвят са само шест и ние ще разгледаме каква комбинация ще е най-изгодно с всеки от тях.

С какво се носят светло лилаво?

Този нюанс е много сантиментален и романтичен, и облачились в него, искам да се махна от всичко, да забравите за всички проблеми и тревоги. Защото за работно облекло, я по-добре да не се избират, но на разходка, разходка, излети или разходки в киното ще бъде най-добрият повод „разходки“ нещо в сиреневом цвят. Много красиво и едно изкушаващо бельо изглежда този оттенък, създавайки нежен и привлекателен образ.

Най-балансиран лук в комбинация с бледо-лилаво тихо дълбоките тонове на червено, кафяво, бежово. Ефективно допълва небето-синьо, розово, мента, жълт с бежово, кафяво и зеленикав оттенък, подобен характер лилаво-синьо и аметист. Добре ще изглеждат и в компания с моркови и кайсия. Всяка от тези комбинации ще бъде от полза и да се предостави на лицето свежест, така че е подходящ за всеки цветотипа.

Класически лилаво

Това е по-богат тембър, светъл, но той все още не се нарича. Момичета с цвят тип „зима“ или „пролет“ ще изглежда в този просто е изненадващо, тъй като той е в състояние да предаде цялото си физическо обаяние. Изключително женствен и изтънчен, той може да бъде всяка дама връчване на кралските функции. Има в него нещо мистично и атрактивни, което го прави уникален.

Че се отива в лилаво облекло, в класическия си вид? Тя съчетава в себе си наситените тонове на червено, розово, лилаво, кафяво. Ефектно ще изглеждат деним дует, emerald, цвят на морска вълна, мента, охра и лилаво. Жълти бележки в зелен или кафяв цвят ще допринесат заедно топлина и игривост, защото не трябва да се страхуват от такива комбинации.

Аметист нюанс на лилаво: как да изберете комбинация

Този тон се получава чрез смесване на класическите нюанси лилав и розов. Много женствена и понякога дори бляскав, той е много по-активен и действен характер, отколкото всички предишни. Това се обяснява с факта, че често могат да се срещнат в спортно облекло, облекло за партита и дискотеки и по-приглушен оттенък на един от най-любимите за ежедневни облекла.

Динамиката на тази сянка достатъчно, за да се насити от него пълен комплект, защото той не търпи комбинации с едни и същи енергични нотки. Най-добре е да го комбинирате с бяло, бежово, ментол. Не е зле на фона се появи светло оранжево, светло зелено, синьо, праскова и бежов цвят.

Цвят лавандула

Като се има предвид този нюанс, комбинация възниква отново, както в сянката на лавандулово той играе с новите лица. Атрактивен и съблазнителен, той не може да остане незабелязано, защото човек трябва да избира момичета, които имат впечатляващ вид. В противен случай, този цвят е напълно в състояние да засенчи, което му лице бледо и сиво тон.

Лавандула-добре е да комбинирате по принципа на контраста. Най-добра по този критерий отговаря на тъмно-кафяво, синьо небе, наситен с билки, ярки мента, жълто-кафяви, жълто-оранжево, бежово.

Лилаво-син цвят

Благородството синият цвят успокоява и балансира тон. Въпреки богатството си, той е доста подходящ за бизнес костюм, но по-органично, ще бъде все в стила casual. Мач с него колкото се може по-наситени и бледи. Например, еднакво красиво ще изглежда в дует с богати жълто и нежна мента, индиго и бледо розово. Поразително съчетание на тъмно-сини, кафяви, жълти и червеникави нюанси. Можете смело да комбинирате този цвят с родство аметист, лилаво и виолетово-сив, те ще бъдат много изгодно оттенять помежду си.

Светло лилаво

Смел и богат цвят, нещо, което той винаги ще ви отличава от тълпата. Все пак, ако принадлежите към есента или лятна цветотипа, едва ли е за вас, тъй като тя просто „смаже “ със своята выразительностью. Комбинации, които са създадени с помощта на тази люляк трябва да бъдат еднакви по интензивност: светло жълто, зелено, червено, розово, ще бъде много ефективна, не на неговия фон. Можете да го синхронизирате със светли нюанси на тюркоазено, жълто и синьо, като по този начин създават контраст.