женски тайни

стил

Всички дамски шапки и шапки с описания и снимки

Днес има много видове женски шапки и шапки, знаейки, че всяко момиче изберат най-подходящия модел, който ще бъде не само предпазват от студ, но и се допълват съществуващия начин.

Материали

Вълна

Чудесен материал за по-топлите зимни шапки. Качеството на този вид прическа е най-вече ще зависи от това, какво животно е отстранен: коза, камила, алпака, заек, овца или лама. Най-достъпни смята се руно шапка. По-скъпи видове-трудно да се намери в нашата страна, въпреки че те ще бъдат много по-мек и по-трайни, отколкото по-евтини аналози.

Предимства на вълна:

  Устойчивост на износване; да се не колебае, не губи формата си; да не замърсяват; добре задържа топлината; дълго време не се мокри; приятни за тялото.

Ако си вълнена шапчица през няколко месеца, след носенето на него куп катышков, можете да сте сигурни, че в състава на повече от 50% синтетика. След това продуктът е бил повреден.

Велур

Предимства: изглежда скъпо и стилно.

Недостатъци:

  Силно абсорбира влагата, така че бързо се намокри, не държат на топло; подходящ само за хладните есенни, защото зимата е много студена; се нуждае от постоянна грижа, тъй като тя лесно се захваща отломки и прах; за запазване на оригиналния вид на такова нещо никога няма да бъде възможно, защото с всяка нова обувки с повърхността на капачката е изтрит част от влакна велур.

Помогнете! За да се грижи за тези шапки се използват специални гумени ленти, спрейове, четки за зъби, устни.

Кожа

Предимства:

  Отблъсква водата; той е здрав, изглежда скъпо и красиво.

Недостатък е, че се изделия от естествена кожа струва доста скъпо.

Кожа

Предимства кожа:

  Поддържа тялото в топли, главата в нея, изпотяване; дълго-трайни; разполага с разнообразие от покрития, цветове; тя е направена от норка, самур, белки, лисици, песца, миеща мечка, бобър, мутон, овча кожа, заек; подходящи за всяко облекло.

Crochet

  Може да се приготви в домашни условия в присъствието на игли или кука за плетене; хипоалергенни; лесен за почистване; притежава еластичност; в зависимост от дебелината на нишките и начина на плетене, тази шапка подходяща за зимата и лятото, не се колебае и затова не се нуждае от специално място.

Прежда

Забърсване на плетени шапка, обърнете внимание на това, как да го направя и каква трябва да бъде температурата на водата. Неспазването на тези правила ще доведе до това, че продуктът се хвърли, за да извадя, да седнем и да бъде напълно развален.

Руно

Синтетичен трикотажный материал. Основни предимства:

  Може да се пере в перална машина; бързо изсъхва; има различна плътност, или да преминават през въздуха; приятна на допир.

Есен-зима

Такива шапки принадлежат шапки, направени от плътни материали, които са в състояние да задържат топлината и да издържат на студен вятър и времето.

Поема

Правят го от всички видове материали, шият със собствените си ръце или да закупите готови модел в магазините. Избира се предлага в различни цветове, могат да бъдат украсени с големи декоративни цветя, брошками, пайети, бродерии. Добре се съчетава с есенни рокли и с всички връхни дрехи (палта, яке, жилетка, палто). Берета е подходящ за всяко момиче.

Взема шапка

Новост през този сезон-това е барети с козирка. Най-често си млади момичета чрез комбиниране с късо кожено яке или есента палто.

Снуд (капачка-pipe)

Името на тази прическа е получил благодарение на своя външен вид. В разложенном състояние снуд прилича на тръба. Това е добро решение за студеното време, защото той е в състояние да скрие не само на главата си от лошото време, но и затваряне на врата едновременно от всички страни.

Правят я от вълна, коприна, кашмир, трикотаж, едра и дребна вискозен. За удобство на единия край на капака може да се предене около врата си, което ще направи пътя още по-комфортен.

Snoud

Може да бъде в съчетание с елегантен класически палто или спортно яке. Важното е, че всичко е в хармония един с друг, допълват се един друг.

Снуд е препоръчително да се носят момичета постно с дълго лице. Ако лицето ви е кръгла или доста голям, изберете снуд от фин трикотаж или не са прекалено обемни материи.

Шапка

В последните години тази популярна зимна прическа. Шият от кожуси, кожа, плътни материали, или да комбинират няколко тъкани заедно. Капачка идеално затваря ушите. Ако е необходимо, отложной част шапки може да се свърже отгоре с зашит отгоре бубоны, въжета или плета.

Ушанка

С тази шапка съчетава в себе си палто, дълги и къси палта и якета. Единственото условие е да се гарантира в горната част на капака в комбинация с материала, от който е направен на горно облекло. Така вашият начин ще бъде още по-хармонично и пълно.

Кожа шапка Боярка (глог)

Най-добрият избор за силни студове и ветрове. Те плътно облегают главата, затваряне на ушите замразяване с Глог, ти никога няма да стане.

Шапки Боярский кожа за скъпи продукти, да ги направи от норки, лисици и самур поради това почти не се нуждаят от добавки и аксесоари.

Валяк шапка

В Боярке най-добре е да се носят жените с триъгълна или правоъгълна форма на лицето. Така остри черти на лицето визуално ще изглежда по-мека, нежна.

Шапчица (осп)

Подходящи за младите хора — това е вязаная шапка, плътно облегающая главата. Докато в края на убора до горната част не е на всички. Той стърчи или виси на една страна.

Шапчица

Дължина Бини могат да бъдат различни. Всичко зависи от това, как искате да вися край на задната част на главата. Плета си тази шапка, само защото е модел за шапка остава непроменена.

Хет-чалма (тюрбан)

Второто име – тюрбан. Го правят от коприна, трикотаж, прежди, топла кърпа за есента, зимата, пролетта. Подходящи за жените с по-дълга косата си.

Тюрбан шапка

Тюрбан отлично се комбинира с кожено яке, палто, палта, шуби.

Важно! Полненькие жени Cap тюрбан по-добре да не се купуват, защото главата ще изглежда още повече.

Шапка с помпоном

Дамски шапка с помпоном традиционно възли. Правят го от акрил, вълна и други направления. Плета както у дома така и на работното място. Изделия, направени със собствените си ръце, изглеждат прекрасно и необичайно.

Това може да бъде не само вязаная, но и кожа пискюл. Има видове с две pom-помераните (по-подходящ за малки момичета).

Сред цветя, винаги са популярни бели и черни модели. Бяла шапка с pom-помераните се комбинира не само с бяло яке. За разлика от своя черни рокли с горната дрехи. Същото се отнася и черни шапочках с pom-помераните. Дайте предимство на тъмно модели, тъй като те се считат за по-практични и универсални.

На кутията

Задължителна част от шапки с козирка. На капака има няколко модела: шапки, Копола, бейзболна шапка. Кутията е изработена от плътна тъкан, която може да запази своята форма и не сминаться.

Бейзболни шапки са подходящи за спортен стил. Идват в различни цветове, украсени с надписи, шарки, на ивици. Бейзболна шапка и Копола и може да се носи с футболками, къси панталони, дънки.

На кутията

Като носи шапка:

Круглолицые момичета и жени с овална форма на лицето е добре да се премахне козирка или поставете го на една страна; да се опре препоръча шапката на челото, за да направите погледа по-мек, трябва да обърнете внимание върху устните си.

Норвежката вязаная капачка

Много популярни, особено по време на празниците с норвежки шарки от създаване на нова година в настроението. Често кант около лицето-това е един прост, нататък, за да изпълняват широк или тесен модел. Той може да продължи до върха на главата си, слагайки край с бубоном.

Бомбардировач

Младежка прическа. Харесва шапка, но се различава по това, че има дълги уши, висящи до раменете. Те могат да се връзват на главата си или да се оставят в дефлирани състояние.

Бомбардировач

Малахи

Много голяма шапка, която изцяло изработени от кожа. В комбинация с от овча кожа палта и кожата, защото в задната част има декоративни или истински опашката козина зверове, висящим на гърба на момичето. Именно от качеството на даден аксесоар зависи от цените на дамски Малахи.

Капор

Удобен и практичен женски прическа. Той поддържа главата от студа, а на врата от проекти, тъй като долната част наподобява снуд. В зависимост от метеорологичните условия, можете да вземете плетени, възли чепчик. Особено интересно изглеждат с кожени гарнитури.

Capor

Шапка-кубанка

Тези шапки се отличават от другите по това, че запазват формата си, като същевременно с кръгли, дебели дъна. Корицата може да бъде много скъпо (те са изработени от естествена или изкуствена кожа) и е доста евтино (има възли модели).

Хет-чорап

Вариант Бини, но се различава от него по-голяма дължина. На ръба понякога става въпрос за врата, виси над главата или оборачивать на това. Така че, изглежда, е лошо да се носят шапки.

Шапчица с дълги

Носели само младите момичета. Да се направи от трикотаж или плетени от конци. Категорично е забранено носенето на шапка-чорап на жените с кръгло лице, защото той ще изглежда още по-пълна и голяма.

Покрива обема на

Правят ги от кожа или от прежди (чрез прилагането на техниката на големи плетени). На едро шапки изглеждат добре с облегающей на горната дреха. Ако изберете широка яке или палто, той може да се превърне в подобна на колобка. Основното нещо – не прекалявайте в цялост и да направят образ е хармоничен, балансиран.

Основната капачка

Слушалки кожа

Предназначени за защита на ушите от студ. Цялата глава остава отворен, защото слушалки, за да остане само заради твърдите пластмасови или метални обръчи. Тези слушалки са изработени от естествен или синтетичен дълга, къса козина. За момичета разработени интересни модели, украсени отвън с фотография, залепена на дебели пластмасови база.

Топли слушалки

Изработени от пяна, покрит с дебела кърпа или силни, топли материали. Подходящ за късна есен. Идеално покриване на ушите си.

Шапка Клош (Шапка)

Бил е популярен през 20-те години, но днес отново е популярен, защото това, което прави образа на романтична и женствена. На външен вид той прилича на заоблени звънец, с малки ниви.

Шапка

Шапка бомбе (бомбе))

Традиционно са направени от филц. Само в комбинация с класически палта или просто овча кожа. Горната част на шапки заоблени, малък марж. За разлика от Клош е това, че горната част на тигана не е плътно прилепнала към главата му, и леко извисяващ се над нея. Със сигурност допълва лента шапка, мъниста и камъни.

Бомбе

Бейзболна Шапка Зимна

Нейният връх е изработена от кожа или друг дебел плат. Задължително допълнение зимни бейзболни шапки-това е кожа или руното подплата, което го прави много топъл и уютен. В някои модели, можете да намерите малки отложной панели, покриващи ушите.