женски тайни

стил

Възглавници в интериора – най-лесният начин декор

Декоративни възглавници в интериора са в състояние напълно да преобрази дизайн на помещението, като се фокусира върху най-различни цветове и оригинален модел. Разкрой на няколко тайни, как да се създаде една хармонична атмосфера хол, спалня и детска стая.

Ролята на възглавници в интериорния дизайн

Най-често срещаните декоративни възглавници и валяци за боядисване се считат за правоъгълни. Те изпълняват една полезна функция в интериора:

    те могат да бъдат използвани за създаване на приятна атмосфера; те са удобни и удобно място, за да лежи на тях много приятно впечатление; правилното съчетание на цветя, за да се постигне необичайно, ярък дизайн, те са най-доброто средство за поддържане на стила в единна концепция посока.

Снимка възглавници във всекидневната

Възглавнички в хола

Възглавнички в хола

При избора на обекти за всекидневната, трябва да се вземат предвид няколко важни фактора: размерът на стаите, размер на мебели, интензивността на цвета, фактурата тъкани.

Вземи с кът за сядане и размери на мебелите, можете да изберете оптимален размер на възглавницата. Например, при малка площ на стаите, никой и не би помислил го предоставят на големи дивани по-мъдро да се предпочита малък столове. Възглавница за декорация също трябва да имат подходящи размери. Оптимални параметри на изделия за компактна всекидневна 50 x 50 см. ако площ дава възможност да се развихри, може да го украсят с копия на по-голям размер — 70 х 70 см извършване на наситеността на цветовете в пространството. Когато интериорът е проектиран в умерени тонове, тогава е разрешено да добавят ярки бележки, след това украсяват го с цветни възглавнички с привличащи погледа модели.

Възглавници

Декорации и декоративни възглавнички

Комбинация от въздушни и мебели

декор стол и диван възглавници

Ако стаята се различава изразителен дизайн и ярки цветове, има смисъл да изберат линия нюанси с някои елементи от интериора. Например, можете да изберете възглавници за столове, дивани, пердета или стена. Така ще се поддържа стила на помещението, без да се създава ефект на творческа небрежност.

Следвайки правилото „плюс-минус тон“, със сигурност ще се избегне нежелано смесване на цветове и стилове. Помисли текстурата на плата. Ако разтегателен се излъчва от такива тъкани като кадифе или бельо, опитайте се да изберете възглавница от същите или подобни материали. По този начин, ще запазите целостта стил. Спецификата на хола дава възможност за разширяване на функционалните възможности възглавници за украса, за да ги използват като скамеечки за краката. Място на пода само на няколко и удобни владичество кафе на масата е готова. Ако става дума за валиках, всички те могат да бъдат изложени на масата, за да го поставите в компанията на семейството или приятелите.

Стая декор възглавници,

Сива стая интериор

Лилавата декоративни възглавници

Много често, случаи, които са подбрани въз основа на сянката на завесите. Това решение значително улеснява избора на подходящ външен стока. Можете бързо да се изгради проста композиция от възглавници, някои от които ще бъдат облечени в плат за пердета и други тъкани на по-светъл или много тъмен тон. В момента има популярност тенденция, не толкова отдавна са се появили в някои европейски страни. Диван и фотьойл в хола, които са подобни по стил и форма, но друг цвят. В тази ситуация, те могат да се свързват с помощта на миниатюрни възглавници: на бял стол може да побере един, за да отговарят на дивана и на дивана няколко бели.

Декорация на спалнята

Алгоритъм за дизайн на спалня, подобна на украса на хола. В този случай, вие също трябва да се вземат предвид съотношение, размер, текстура плат и цветова комбинация в интериора на спалнята.

Декор възглавници спалня

лилави декоративни възглавнички

декор легла възглавници

    Ако спални вписва в романтичен стил, действителното преместване ще бъде избор на меки възглавници, калъфки за възглавници от естествена коприна или сатен, не е твърде бледи тонове. За да придадат на спалнята магия и интриги, понякога е достатъчно да се съсредоточи върху наситеността на цвета чрез добавяне на малко на червено. Съчетавайки възглавници от кадифе и коприна, калъфки за възглавници, четки и други декоративни елементи, вие със сигурност ще постигнете желания ефект. Искате спалня е украсена „антични“? Украсете възглавници, покрити с мъниста, дантела или инкрустации от модели на гобелене. Ако в интериора има мебели, „антични“, ситуацията ще изглежда наистина изискан. Сега на това контрастира: ако в спалнята може да бъде наличието на няколко контрастиращи цветове, акцентного цвят не може да бъде повече от две. Това правило е от полза по отношение на интерьерам на възраст от спалнята в стил минимализъм. Картината е прост, но атрактивен: бял под и стени, минимум интериор, мебели, ярки цветове и ярки акценти под формата на декоративни възглавници, вази и пана.

Възглавници в интериора на спалнята

комбинация от въздушни и легло

    • Малки възглавнички в стил прованс, което предполага наличието на съответната среда. Те ще бъдат по биологичен страхотно в спалнята със стени в пастелни цветове, украсени с „изтъркан“ мебели. Спалня на класически и античен дизайн ще ви позволи да украсят възглавници на всяка форма и текстура. Възглавници в интериора на спалнята стил империя приветства богатство и луксозни гоблени, ресни, пискюли и золочеными модели.

    • Възглавнички в стил империя

    Декоративни възглавници на леглото вътрешността на страната, в хармония с възглавници, изработени по технология с мозайка. Този стил предполага наличието на тяхната етническа тематика бродерия, комбинация от цветни лоскутов, по-големи площи.
Производство на възглавници в детска стая

При декориране на детската стая, можете свободно да се даде свобода на въображението. Има комбинация от несочетаемого, защото децата просто обожават творчески хаос и бунт от цветове. В възглавница детски спални незабавно престава да бъде само за декорация — той ще отиде като строителен материал за барикада, боен снаряд по време на игрите и на батут при скок на леглото. Затова от съществено функционално значение-качеството на материалите, точността и надеждността на фърмуера.

Възглавници за интериора на детската

Възглавници за интериора на детската стая за момче

възглавници в детския

комбинация от декоративни възглавници и завеси

Това е оптимално да се откаже от ивици, малки детайли и деликатни тъкани. Следвайте интересите на детето, като се започне от любимите му цветове, завършва с любимите си герои от анимационен филм. Асортимент от повечето магазини предлага голям избор на модели, декорирани в стил от супергерои.