женски тайни

стил

Въже пол: кои са по-добре, препоръки, Как да изберем и къде да купя

В статията са дадени съвети за това, как да изберете швабру за миене на пода: отжимом, с пистолет, микрофибър и други. Списък от топ-модели с подробно описание на техните предимства и недостатъци, цени, основните параметри, отзиви на купувачи и снимки.

Сред разгледани модели:

  Хаусманн лесно за почистване. Выжималки Моп Ф– 19 TC. Отжимная F– 010. Около оста N– S36C. Умен от микрофибър с 2 дюзи. 3 Виледа от микрофибър за действие. Двойката ЭНДЕВЕР Одисей Кю– 606. ROVUS спрей Въже с пистолет.

Номинално най-добрите парцал за миене на пода

Ще ви разкажа за най-популярните от меки материали, присъства на пазара. Изберете модел, да разгледат предимствата и недостатъците, с акцент на коментарите. В галерията са представени визуална картина серия.

Хаусманн въже лесно почистване с механизъм за пресоване, TM– 44

Лек и компактен, бързо се почиства повърхността, прониква в трудно достъпните места. Има система за механично извличане, то е удобно да се държи в ръка.

Размер на дюзата (см)
27,5×9

Цвят
Син, бял

Дръжка
Телескопичный

Материал
Метал, пластмаса

  Стилен дизайн. Височина (120 см). Удобно закрепване на накрайник на платформата.
  Пластмасови детайли ненадеждни. Скъпо.

В последно време все повече и повече доволни от резултатите. Изцеден изсъхнат, мръсотия състояние, заема малко място. Красиви на вид, ако стоят в коридора. Дръжката е удобна и ръцете да не се уморяват след измиване.

Хаусманн въже е лесен за почистване

Выжималки Моп Ф– 19 ТК

Дълбок вир, въже със сгъваема дръжка. Има широки пластмасови гарнитури, наклонени дюзи и скоба за парцали. Дизайн позволява производство на сухо и мокро почистване.

Държава
Китай

Материали
Пластмаса, метал

Височина (cm)
130

Размер на дюзата (см)
26,5 х 5

  Излизане от дюзата. Компактност. Лек (0,8 кг).
  Не телескопична дръжка.

Добър модел, чист, той бързо. Липсата на един – страхувам се съборят дръжката. Но се измиват бързо и чисто. Качествено отжимает.

Выжималки Моп Ф– 19 ТК

Въже отжимная F– 010

Система с мек механизъм, които могат да се използват моющую дюза. Има директен метална дръжка, преносим изпускателната система. В пълен комплект – допълнителна наставка, измиване на стени, цокли.

Материали
Метал, пластмаса

Размер на дюзата (см)
22х10

Цвят
Черен, жълт

Държава
Китай

  Допълнителни инжектори. Удобен механизъм за извличане. Малък размер (125 cm).
  Дръжката не е телескопичен. Честата смяна на гъби.

Имам котка с дълга коса, така че по време на борба с „вата на пода“, гъбата трябва да се сменят често, но минахме много лесно да се прибира, и това е съществен плюс.

Въже отжимная F– 010

Най-добрите парцал с отжимом за измиване на пода

Въже с отжимом около оста N– S36C – най-добрата въже с отжимом за миене на пода. Реколта Флаундер с тупалка от микрофибър и метална дръжка. Удобен за държане в ръка, гъвкави, за да се справят със сложни замърсяването. Микрофибър не абсорбира мръсотия в себе си, да се слагат не губят формата си, готови да служат. Главата се върти около оста си, като по-голямата част от замърсяване.

Размер на дюза
8×8

Дръжка
Не телескопична

Страна на произход
Китай

Изработен е от материал,
Пластмаса

  Малък размер (124 см). На достъпна цена с високо качество на продукта. Се върти около ос, което позволява качествено почистване на пода, дори и в трудно достъпни места.
  Само една наставка.

Въже отжимная се използва в продължение на дълго време – това помага за почистване на боклук в ъгъла. Харесва дизайна, му даде в ръцете на сина си, той обича да се занимавам с него и да помогне. Отличен нещо евтино.

Най-добрите професионални меки материали

Забележително умен от микрофибър с 2 дюзи (сухо, мокро) – това е въже за пол професионална, се използва в области, които изискват постоянно поддържане на чистота. Има платформа с велкро закрепване дюзи, които позволяват премахване на хоризонтални и вертикални пространство.

Влажно почистване професионални дюзи структура поликлиновой (без домакински почистващи продукти).

Химическо чистене това е удобно да се направи обикновена дюза, която привлича прах. Ерозия на дюзи в пералната машина или на ръка. На батерията им се сушат не се препоръчва – склонна да губи форма.

Страна на произход
Швеция

Химикалки, см
180

Допълнителни прикачени файлове
Има

Цвят
Сини

  Дълъг срок на експлоатация (не по-малко от 2 години). Два вида дюзи (за сухо почистване/мокър). Широка платформа за почистване (55 cm).
  Сложен процес, съвети за грижа.

Най-добрите въже – мие чисто, да е лесно. В сгънат вид, не заемат много място. За бързо почистване след употреба.

Най-добрите модели с микрофиброй

Популярни бърша подове с микрофиброй. Виледа 3 действие има подвижни глави стомана полимерное покритие. Основата инструмент под формата на овална е ефективен в качеството на къпане.

Дюза е предназначена за събиране на малки отломки и абразивная паста лесно ще се справи с застарелыми замърсяването. Не оставят мръсотия и петна, микрофибър за лесно я огъвате. Издръжлив, има няколко конкурентни аналози.

Материали
Стомана, пластмаса

Тегло
0,5

Дължина на приставка, см
28

Държава
Италия

Полимерное покритие
Има

  Ефективен в труднодостъпни места. Лек (0,5 кг). Дълъг гаранционен срок (1 година).
  Пластмасови вложки неистински.

Използвате швабру в продължение на шест месеца, задоволително, махайки, выжатая, заползает под шкаф, така че домът става по-чист.

Най-добрата въже с пистолет

ROVUS въже Моп спрей – вариант, подходящ за всякакъв вид почистване. Това е лесно, там с пистолет, подплата от микрофибър. Дръжката лесно се задържа в дланта си – този модел се препоръчва да се използва от хора с болки на гърба или на млади майки.

При избора на модел с дюза-спрей, за да се обърне внимание на броя на накладки в пакет – изберете тези, където има най-малко два. За проверка на качеството на атомайзер – това не трябва да бъде пръски вода и равномерно я на повърхността.

Тегло, гр.
750

Материали
Стомана, пластмаса

Държава
Китай

Цвят
Сини

  Лек и дълъг (120 см). Има резервоар за вода. Скорост на почистване (20 минути).
  Наставка сяда при пране.

Въже много доволен! Леки, удобни, бързо се събира и обработва, съхранява дюза плътно.

Най-добрите дървени меки материали

Парцал ПАРЦАЛ от дърво не е подходящ за всички подови покрития, при почистване с кофа. Той се използва за измиване на подове с плочки, по-рядко – на дървени подови настилки. Избора на това лекарство, обърнете внимание на дръжката – тя не трябва да се залита в различни посоки.

Материал
Дърво

Дюза
Кърпа

  Лекотата на използване и дълголетие. Малка цена, за да плати. Екологично чисти продукти за почистване.
  Ниска маневреност. Ръчна екстракция.

Как да изберете швабру за почистване на пода

Няколко думи за това, как да изберете швабру за миене на подове. Трябва да се обърне внимание на материала, от който е изработен инструмент.

  Пластмаса и алуминий, удобна и почистващи препарати от микрофибър и гъба е много по-добре, за почистване на повърхността, отколкото парцал и на въже. Производител играе роля – най-добрите възможности от Германия, Швеция, Китай. Има разлики във функционалността: някои модели може да извършва въртене с помощта на лост, на други трябва да се изтръгне ръчно. Формата се определя в апартамент, няма да местим мебели, защото той ще се катерят под легло и диван. Дебели отстирывает по-добре, отколкото на равна повърхност, но и трудно достъпните кътчета за нея е трудно.

Качествени парцали сигурно са прикрепени един към друг, затова преди покупката потрудитесь да проверите колко добре болтове държат дизайн. Ако болтове не, виж по шевовете-залепване – те трябва да бъдат последователни, не трябва да има пропуски или пукнатини, когато щракнете върху тялото.