1f7d9bbef1f8e59c9856621ebcd874ed - Характеристики на плетене на пуловери
стил

Характеристики на плетене на пуловери

Crochet неща никога не излизат от мода – те са удобни, практични и красиви. Освен това, като се възползват от многобройните инструкции за това как да свържат жилетка и други неща, за да се справят със създаването на стилни дрешки могат дори един старт на рукодельница, не толкова много опит.

Работа за плетене на иглата всеки продукт, традиционно започва с избора на подходящи модели, както и с подбора на необходимите инструменти и материали. Благодарение на изобилието на тематични списания и сайтове, дори един старт на една шивачка да може да намери прост и оригиналната схема на работа. В зависимост от модела на плетени джемперов да се използват различни видове прежда, най-популярните от тях: вълна, мохер, акрил и памук. Много мастерицы правят избор в полза на естествена вълна, която е добре задържа топлината, но и модерни синтетични влакна и имат отлични характеристики и придава готовому продукт здравина.

1f7d9bbef1f8e59c9856621ebcd874ed - Характеристики на плетене на пуловери

Прежди за плетене

Монохромен жилетка

Начинаещи вязальщицам ще бъде трудно да създават сложни многоцветни бижута, това изисква значителен опит. Но това не означава, че ние трябва напълно да се откажат от идеята да се обвърже жилетка, можете просто да отседнете в прости модели, изработени от прежди от един цвят. Но въпреки факта, че работата в този случай е доста проста, трябва точно да следва избраната схема, вие ще можете да създадете стилна и красива нещо.

Разбира се, много важно е правилно да изберете цвят на преждата, той не само трябва да се харесвам на вас или този, който иска нещо, но и да отговарят на външния вид. За да направите прост жилетка по-интересни и оригинални модели на употреба. Това може да се прости на шиш и колани и необичайни ажурни и фантазийные чертежи, за да направят ярки и привлекателни дори най-прости модели.

В процеса на чифтосване, дори прости модели трябва да се обърне специално внимание на работата над ръкав и деколте – липса на елементи могат да развалят външния вид на продукта. Това е много важно правилно да се оттегли измервания, се изчислява броят на добавят и намаляване на панти, а също и да следи непрекъснато схема.

4fe93955e24d182fefd9cda297cdd28b - Характеристики на плетене на пуловери

Череша жилетка

Жилетка многоцветен

Ако вие сте абсолютно уверени в своите сили, трябва да се опитате да се свържете многоцветен жилетки. Тези модели са много ярки и веднага привлича вниманието на околните. Многоцветен плетене или жакард, интересно, най-често променящите се нюанси, с тази техника, вие можете да създадете оригинални рисунки в различни стилове – тези продукти са много популярни през последните няколко години.

Опитните майстори препоръчват при плетене цветна жилетка да помним за няколко важни правила:

    в началото е необходимо да се определи, конци какъв цвят ще бъде нарисувана преди, и да следва този избор; конец кабели не трябва да се изкриви или да се свиват плат, задължително спазвайте равномерно опъване; при кликване с дърворезба от един цвят към друг, да не забравяме за тях се премести, иначе на тъкан могат да се образуват интервали.

Разбира се, важно е внимателно да прецени украшение – чака усилена работа, в която една малка грешка може да развали идеята. Така че като за начало си струва да тренират на проба от прежда, а след това да се пристъпи към работа. При избора на модела за пуловери, моля, имайте предвид целта на дрехи. Така, модерен, скандинавски украшение отлично подходящ за ежедневно носене, така и многоцветни птици и ярки цветове е идеален за модели на празника. Геометрични форми изглеждат чудесно във всеки стил и е подходяща за всички хора, независимо от пол и възраст, а за децата е добре да изберете изображение приказни герои.

Но каквато и да е модел пуловери не сте избрали, има определен ред на работа. Така че, плетене започва от гърба, а след това можете да започнете, за да се създаде фронт, но и в двата случая ще започне от най-долу. След това ръкав вымазывая и готови елементи, внимателно са свързани.

3789ae995c32b994039cec5514cb6e63 - Характеристики на плетене на пуловери

Жилетка вязаный

Допълнителни декорации

За да направите вязаный жилетка още по-шик, можете да я украсите с различни декоративни елементи, повярвай ми, те никога не са излишни. Опитен рукодельница може да се бродира на готови модели изделия конци, идеален контраст пайети и мъниста. Не по-малко оригинално ще изглежда обемна цветя от плат и ярки панделки. Просто бъдете креативни и ще видите как всички ще искрят с ярки цветове! За да създадете красива и стилна нещо, което ще бъде един от основните елементи в гардероба си, достатъчно търпение и вдъхновение.