9887cde24414f6d32c58ffbd11776d52 - Харесва ми критерии за подбор
стил

Харесва ми критерии за подбор

Отпариватель за дрехи позволява бързо сложи в ред нещата си, за да премахнете праха от гънки. При пропаривании облекло не е подложен на силно натоварване, която ви позволява да върнете вашият неща мекота и обем. Научете се как да изберете един параход.

На отпариватель за дрехи има редица несравними предимства, а в много отношения превъзхожда обикновения ютията. Това позволява не само изгладени дрехи, той също така премахва мръсотия, премахва прах, почиства всички повърхности и премахва неприятните миризми.

Видове отпаривателей

9887cde24414f6d32c58ffbd11776d52 - Харесва ми критерии за подбор

Двойна котела

В зависимост от функционалното предназначение и характеристики има следните видове отпаривателей:

Ръчни отпариватели.

  • Това е един вид двойна котела-това е компактен модел, която е удобно да се взема със себе си в пътуване. Той се различава малка стойност и работи с обикновена вода. При избора на ръчно отпариватель, важно е да знаете, че уредът е в състояние непрекъснато да се работи не повече от 30 минути, освен температурата на двойката не надвишава 100 градуса по Целзий.

Вертикални отпариватели.

  • Тази форма е предназначена за изглаждане на дрехи в изправено положение. С помощта на вертикален отпариватель е много подходящ за обработка на дрехи на закачалки.

Отпариватель-пара-чисти.

  Тази категория е най-тежък апарат, като в същото време с ергономичен дизайн. Особеност на този модел е възможността за премахване от повърхността на дрехи, петна и други замърсявания.

Характеристики на котел

Избор на отпариватель за дрехи, не само трябва да определите неговия външен вид и функционална цел. От съществено значение имат следните параметри:

Мощност.

  • Колкото по-висока номинална мощност, толкова по-силен поток на парата. Това осигурява бързо на пара. Материалът, от който са направени

Местни парни ютии.

  • Този елемент може да бъде изработена от метал или пластмаса. Ютии с корпус от метал е по-добре и по-бързо се нагряват, което води до по-ефективни в работата си.

Брой режими на отпаривания.

  • Апарат с няколко режима може да работи при ниска и висока мощност, можете да промените настройките в зависимост от вида тъкани дрехи. Например, деликатни тъкани не се повреждат, ако ги утюжить при ниска мощност.

Вид на използваната вода.

  В случай, че отпариватель за дрехи не са оборудвани защита от котлен камък, необходимо да се използва само дестилирана вода.

Ключови критерии за избор на

fe7f25b0a2469c05852d1b2393a0a1b9 - Харесва ми критерии за подбор

Отпариватель за дрехи

Избора на един параход, трябва първо да се помисли, когато в бъдеще тя ще се използва. Трябва предварително да се оцени приблизителното количество вскрыши.

Важен показател е разход на пара. Това зависи от скоростта и качеството на обработка на дрехи. И с малко разхода на пара, на повърхността на тъканите остане нито капка влага, която може да доведе до увреждане на нещата. За постигане на максимално удобство и точно процеса на гладене неща достатъчна мощност 1500 Вата.

Също така не пренебрегвайте обем на водата на котела. Това зависи от продължителността на непрекъсната работа отпаривателя.

Най-компактни модели, като правило, имат обем на котела е от порядъка на 200 милилитра и да работят за 8-9 минути. Машини, които могат да попълнят до три литра течности в състояние да функционира в рамките на няколко часа. Избор на отпариватель за дома, достатъчно модели с обем течност за 1, 5 литра. Това е достатъчно за един час работа, след това може да се добави вода и да продължи обработката на дрехи.