женски тайни

мода

Художествени дупки: с какво да носят рокля с перфорации

Рокля с художествени дупки – тренд на сезона. Сушилня с перфорирана изглежда оригинално и вярно, но е трудно да се вземе хармонични комплекти. Нека Поговорим за това, какви стилове на рокли за пробиване в тренд, и най-добрият начин за носене.

Красотата на пробива се състои в това, че тя придава дълбочина, дори просто рокля. Не напразно много модни къщи: Гучи, Шанел, Валентино и се обръщат в своите колекции за това в декора. Рокли с цепки може да се види в делови, вечерен или casual колекция.

Модни многослойность

Черна рокля с перфорации

Бежевое рокля с перфорации

Добра рокли, в които перфорация отваря допълнителен вътрешен слой. Това може да бъде двустранен плат, или се носят във вътрешността на детайли на костюма. В този случай сложността могат да се подчертае, аксесоари тон „интериор“ на цветята, например, да изберете дамска чанта, бижута и обувки същия цвят. По-смелите дами могат да изберат детайл в контрастен цвят спрямо цвета на роклята.

Рокля с дупки

Бяла рокля с перфорации

До Слънцето и вятъра

Лятна рокля с перфорации

Лятна рокля с перфорации

Лятото е идеалното време, за да носите рокли с художествена перфорации. Загар на тялото, се крие в слота доста прости рокли, добави жар и сексуалността в образа на момичета.

Midi рокля с перфорации

Черно лятна рокля

Риза рокля със средна дължина, изработени от плат с петельками, ще направи едно момиче, най-забележимо за всяко събитие. Такива съоръжения е напълно подходяща за лятна парти или разходка в морски курорт. Носенето на тези откровени рокли-добре с бельо в тон, за да не изглежда прекалено контрастиращи разгледаме по-смело.

Нито облечена, нито гола

Вечерна рокля-отсече

Вечерна рокля с перфорации

Провокативен, но доста впечатляващ изглед коктейлни рокли с пълна перфорации. Оборудвана, с расклешенной пола или лаконичного директно силует – във всеки случай, този костюм ще привлече момиче всички мъжки очи.

Рокля в дупката

Черна рокля с перфорации

Перфорация може да служи като модел по цялата тъкан или само да подчертае най-атрактивните части на женската фигура. Да се носят обувки на висок ток, можете да отидете на парти и мач ги с балетками можете да отидете на разходка.

Всекидневният живот в дупка

Всеки ден можете да избирате смели, кожени облекла с прерязано, че роклята с малък болеро за Ден изглежда доста скромно, а вечер лесно да се превърне в изходна облекло, ако добавите обувки на висок ток, вади от яке и вземете малък клатч.

Рокля в дупката

Тюркоазено рокля

Просто памучно рокля, украшенное орнаменти от съкращения ще има както в работата, така и на разходка и на среща. Той не ще даде на момичето се губят в тълпата, но това изглежда доста похабно.

Рокля с перфорации

Бяла рокля

Най-честата рокля ще се превърне в моден хит, ако се шият от плат с дупки. Модел от черен плат с перфорации се превръща в оригиналната рокля за всеки повод.