женски тайни

маникюр

Ярки идеи за дизайн на ноктите 2020-2021 най-20 тенденции на новия сезон

Искам да видя в новия сезон угоди на себе си нов дизайн на ноктите, който идеално ще се впишат във вашия ефектен костюм? Ние ви предлагаме ново решение за дизайн на ноктите, които ще направят ноктите, както е модерно и стилно този сезон.

Творчески идеи за дизайн на ноктите, ние сме събрали за вас един пример от топ 20 на тенденции, които ще се радват на голяма популярност сред модата от всички възрасти.

Водещ специалист ноктите са използвали различни техники и методи, за да донесе нов дизайн на ноктите 2020-2021 г., които ще бъдат достойно декоративни дръжки на прекрасната половина на човечеството във всяка ситуация – по време на гала-вечеря или бизнес срещи, разходки и шопинг, офиса и ежедневието. Това е толкова модерен идеи за дизайн на ноктите можем да ви предложим днес в нашия преглед.

Добре дошли в новия сезон 2020-2021 модерен дизайн на ноктите с картинки – грабители принт, цвят, абстракция, геометрични фигури, етнически мотиви и щампи, „грах“, че творчески завърши всеки модерен дизайн нокти.

Наистина впечатлява ще модерен дизайн на ноктите, която прилича на модел от пъдпъдъчи яйца, а също и ефектен декор фолио дизайн за нокти „сълзите на еднорог“. Освен това, вие ще се наслаждавате на нови идеи традиционен дизайн нокти френч дизайн на ноктите с дупки, ombre и „отрицателно пространство“, штемпелевать и „цвят на блок“ дизайн на ноктите.

По-горе дизайн на ноктите не всички нововъведения 2020-2021 и ги само една малка част. По-подробно ще разгледаме тенденция ноктите дизайн на примера на топ-20 на най-интересните идеи за нокти 2020-2021.

Прозрачен дизайн на ноктите

Изискан дизайн на ноктите, който може да бъде перфектният избор за маникюр за всеки ден, за разходки и много дизайн нокти за младите дами – това е един красив прозрачен дизайн на ноктите. Обозначаване на корабно и нюанси на кремаво, бледо розово и едва забележима лилав цвят, което ще ви помогне да постигнете желаното светопрозрачные дизайн маникюр. Особено актуална е тази тенденция дизайн на ноктите с прозрачен покритие за ноктите.

Ombre и дизайн нокти

Искате ли да създадете красив дизайн нокти в montizana без излишна украса на ноктите, тогава трябва да се види за нокти в техниката омбре. Красив дизайн маникюр с ефект на наклон ще ви позволи да постигнете различни стилове лак за нокти – ярък и контрастен, нежен и романтичен.

Дизайн на ноктите с надписи

Нови стилове на дизайн на ноктите, обогатен с творчески етикети на различни теми – това може и да са кратки думите „любов“ и „Amor“, „лято“, както и мотивационни фрази, които имат специално значение за собствениците на такива необикновени и оригинален дизайн на ноктите под формата на надписи.

Френски маникюр дизайн

Класически дизайн на ноктите, което досега ние често виждаме в ръцете на известни личности и бизнес дами, без съмнение, е френски маникюр. Трябва да се отбележи, че водещи майстори предлагат толкова интересни и оригинални нови дизайн на нокти, Френски маникюр, които трябва да ги опитате. Създаване на матиран френски маникюр дизайн нокти с смайликами бял, черен и сребрист оттенък с пайети сладък нови идеи за дизайн за вашите нокти.

Дизайн на ноктите с tirkai

Красив блясък на ноктите ще даде пране с перлата ефект, но за да се постигне един интересен дизайн на ноктите ще позволи на огледалото пране. Освен това, капитанът е готов да предложи нови идеи за дизайн на ноктите с различни нюанси на пране – цвят emerald предлага пране „бъде западните през май бръмбар“, цветни светлини ще зарадва холографски пране. Модерен дизайн маникюр с tirkai позволява да се допълни с кристали и цветя на ноктите в техника „скулптура“.

Модерен дизайн „сълзи еднорог“

Неординарное решение, като нов дизайн на ноктите 2020-2021 готови за изненада на съветника – шикозни нокти „сълзите на еднорог“. Това изглежда модерен дизайн ноктите-това е смело и оригинално, а не подобно на известен маникюрист. За различни капчици форми, можете да използвате горната част и цвят на фолиото.

Дизайн на ноктите голи

Печеливша дизайн нокти голи ще бъде идеален избор за модерни жени. Nodoby невен дизайн изглежда страхотно на всяко облекло, което ще ви позволи да създадете ярък акцент на дръжките, но в същото време подчертават си ухоженность. Това е много важно в бизнеса и в ежедневието, когато универсален дизайн на ноктите, като маникюр в стил гол ще бъде много полезно.

Мода ноктите дълбоко дизайн

Ново решение в дизайна на нокти предлагат майстор, с помощта на шаблони. Той може да се използва за получаване на различни видове дизайн на нокти с рисунки в стил 3D, което привлича вниманието и очарова с един поглед на дизайн модерен маникюр в техниката на дълбоката развитие.

Геометричен дизайн маникюр

За постигане на стилен дизайн нокти ще помогне на добре подбрани цифри в модерен дизайн на ноктите. Те могат да включват геометрични щампи, които са подходящи за офис, както и за дизайна на нокти с пайети може да бъде чудесно решение за всеки официалното или корпоративно събитие.

Дизайн на ноктите с кристално дете на елф

Малки камъни позволяват да се създаде невероятно красив дизайн ноктите, като обхваща цялата нокътната плоча. Така изглежда модерен маникюр, ефектно и празнично. Дизайн маникюр с кристали ще хармонично на къси и дълги нокти. При желание, декоративни средства могат да бъдат използвани в следващите видове дизайн на ноктите, което е много удобно.

Дизайн на ноктите с камимусуби

Искрящи конфети ще създадат празник за вашите писалки в рамките на няколко минути, тъй като ние демонстрираме най-добрите идеи за дизайн на маникюр 2020-2021. Обърнете внимание на стилен монохромен Кабуки, и разноцветни конфети във формата на диамант, сърце, звезда, които ще ви помогнат да направите красив дизайн нокти във всеки стил.

Цветен дизайн нокти

Флорални орнаменти могат да преобразят дизайн нокти не само през пролетта, но и през всеки друг период на годината. Като се използва не само цветя по обичайния начин, но също така филизи и листа, можете да създадете дизайн на ноктите с флорални мотиви по ваш вкус.

Дизайн на ноктите с дупки

Тенденцията дизайн Луната е тясно преплетени нокти с френски маникюр, „пол-инча“ дизайн на ноктите и ногтевых технологии „отрицателно пространство“. Все по-често можем да видиш разнообразни идеи за дизайн, матирана повърхност на ноктите с дупки, допълват посочените по-горе методи, както и ярки нюанси на гел-лак.

Дизайн за нокти „отрицателно пространство“

Определено фаворит сред най-добрите дизайни на ноктите може да се нарече „отрицателно пространство“. С лек и ненатрапчив дизайн на този маникюр може лесно да се комбинират всякакви други дизайн-омбре, геометрични, „цвят блок“, получава винаги стилен дизайн нокти в края на краищата.

Вълчи дизайн нокти

Тенденцията сред дизайн за ноктите, предлагани днес, модерен леопардовый дизайн нокти. Смели маникюр с месоядни изглежда изненадващо мека и нежна. Плячка да направи дизайн на ноктите по-ефективно ще помогне червен гел-лак, гланц фолио и блясък.

Дизайн на ноктите минимализъм

Не излизали от топ дизайн ноктите за сезон 2020-2021 година, минимализъм мода на ноктите, така че е лесно да се направи. Прост дизайн нокти в техника „минимализъм“ ще излезе с минимален брой декор: достатъчно е да се направи малко сърце от пайети, използват подложки от фолио или малки кристали, за да се създаде модерен нийл-дизайн на ноктите на всяка дължина.

Дизайн за нокти лак за нокти, опушен ефект

Мъгла в ноготках ще бъде друга тенденция нийл-арт, различни про майстор представят по-различен начин – с помощта на гел-паста за зъби, гел-лакове и акрил на прах. Ефектен дизайн на ноктите с дим най-често се предлагат в по-тъмен цвят. Невероятен лилав цвят на опушен фигура майстори са решили да играят на неутрален голи покритие, което доведе до невероятен дизайн ноктите на ноктите под формата на „бадемите“.

Матиран дизайн нокти

Матиран лак за нокти днес никой не е изненада, но да се направи нов дизайн на ноктите в това решение не е забранено. Елегантен дизайн маникюр с необичайно омбре в сиво-черна гама и с Рубин предлагат като празничен нийл-арт на къси нокти за вечерта камъни. Невероятен матиран дизайн на ноктите е показано с абстрактни дизайн в стила на „галакси“ с лек блясък.

Дизайн на ноктите с кристали

Най-добрият избор за дома, за маникюр за вечерта ще стане дизайн нокти с кристали. Големи и малки камъни, матирана и лъскава, позволяват да се постигнат различни ефекти върху ноктите, които ще ви помогнат да изберете дизайн на ноктите с кристали е не само вечер, но дори и като дизайн на маникюр в деня на освобождаването.

Дизайн на ноктите печат

Нови идеи за рисуване на нокти да ви позволи да използвате различни стилове на изображения – от традиционните цветя до вълнуващо анимализм. Сред новите тенденции щампи върху ноктите красиви птици-колибри, фламинго, палмови дървета и листа, клони и герои от филми и аниме. Като се има предвид невероятен дизайн нокти снимка, може да намерите разнообразие от решения за вашата почивка на море, празнуване на Хелоуин и Деня на св. Валентин.

Най-новите тенденции за дизайн ноктите 2020-2021: нов 100+ дизайн снимка идеи за маникюр в различни стилове