женски тайни

ae3ac7893ffb19de883edee952626cdc - Ярки основните правила за стил или кой съчетава портокалов цвят в облеклото
мода

Ярки основните правила за стил или кой съчетава портокалов цвят в облеклото

Ако сте любител на ярки цветове, това е вашия гардероб трябва да има поне едно нещо оранжево.

ae3ac7893ffb19de883edee952626cdc - Ярки основните правила за стил или кой съчетава портокалов цвят в облеклото

Може би е трудно да се намери човек, който да е безразличен към жълто на цвят. За някой това е символ на горещото лятно слънце, тя внушава мисълта, динамичен и колоритен есента на природата, други виждат в него пророческо Коледната суматоха. Наистина, това е цветът на ярък пламък, остри подправки, неща и явления, които са уникални и незабравими емоции. Но въпреки това топлината и изразителността, то не е често се срещат в екипировки.За обяснение на този на пръв поглед несправедливост просто оранжев много придирчив, той не само не е за всеки, но може да изпълнява своя „домакин“. Смело обличане на момичета с есенното цветотипами. Но това не означава, че други ще бъдат само минават и завист. Можете да добавите към вашия начин на огромно количество оранжеви детайли, важно е да се разбере какъв цвят е съчетан с аромат на портокал е най-изгодно.

Сезонни цветове

Много хора мислят, че нюанси на оранжево могат да изразят себе си в целия си блясък, само в лека лятна рокля. Това не е така. Ако не се страхувайте, можете да опитате да се въведе този цвят във всеки ансамбъл. Например, през зимата ще можете да се реша на изображението с помощта на шал, шапка или ръкавици в оранжеви тонове. Не се връзвам на този нюанс с изкуствена овча кожа, който преди много години носеше почти всяка втора жена в постсъветското пространство. По-добре да се предпочитат класическата „зимни“ цветове и внесе нотки на топлина с ярки акценти.

63ee01c0431ae99d96cc9689660c869e - Ярки основните правила за стил или кой съчетава портокалов цвят в облеклото

На пръв поглед през пролетта, когато всичко оживява и природата радва окото разнообразие от цветове, оранжеви просто не на място сред този непокорен. Но този път, на любителите на оранжевата можете да намерите своята ниша, просто от еднообразието в облекло, те трябва да се сбогува, и мисли за това, че цветовете съвпадат с оранжеви дрехи. Дънки, ботуши в този цвят са добри за пролетни разходки.

ceaa5e086d3bf50d3ae7fe73f44c32b4 - Ярки основните правила за стил или кой съчетава портокалов цвят в облеклото

6dfaf281eeef26266dc9a2917d6c01be - Ярки основните правила за стил или кой съчетава портокалов цвят в облеклото

През лятото и есента, можете спокойно да се носят оранжеви дрехи, тъй като те само ще добави ви радост и веселие, ще ви даде повече жизненост и енергия и ви позволяват да го даде на целия свят.

Хармонични ансамбли с аромат на портокал

Мисля си над това, колко съчетава портокалов цвят, за да се огледам. Както и в случая с други цветове, тогава отговорът може да се намери в естествена среда. Въглени на умиращия огън, на есенни листа, зрели цветни моркови — всичко това и много други полезни съвети може да се срещне почти на всяка крачка.

f003989e30e3c1770234ec791f81ec97 - Ярки основните правила за стил или кой съчетава портокалов цвят в облеклото

Ако не можете да намерите правилното решение, опитайте се комбинират в един ансамбъл оранжево и бяло. Сянката всеки цвят тук не е от значение, защото така или иначе, композиции ефектен и атрактивен в тълпата. Какъв цвят да се предпочитат и да го направи основен, и вие, в края на краищата, ще бъде чудесно изглеждат като с бяло рокля, приложено със ярки детайли, и обратното. Не само лятото, зимата облекло в тези цветове ще вдигне настроението не само на вас, но и на всички наоколо.

2fbc172206843140d54e9f95d154465d - Ярки основните правила за стил или кой съчетава портокалов цвят в облеклото

Не по-малко ефектно ще изглежда в дрехи от черно и оранжево. Не забравяйте, че черният цвят е един от най-добрите възможности. Безумно красив и елегантен, този дует ще изглежда до вечернему ансамбъла. Тези цветове ще добавят тържественост, мистерия и малко да дойде твоя начин. Трябва да се каже, че тази комбинация е универсална, тя ще изглежда страхотно на всички, независимо от принадлежността си към някой комплекцией. Въпреки това, недостатъците на фигурата скрие това няма да помогне, защото в тази връзка трябва да бъдат внимателни.

3b16cdb41e1c93cc6783933ce67b4d75 - Ярки основните правила за стил или кой съчетава портокалов цвят в облеклото

Много ярки оказа комбинация е оранжево с черно-бели ивици. Този комплект ще бъде подходящо и в летния сезон, а през есента в тандем. Например, съчетаване на шарен пуловер с тесни дънки морков, вие ще получите хармоничен комплект, освен това, той ще се вижда отдалеч.

f7e81f93463a642d9f05565d6d887d2e - Ярки основните правила за стил или кой съчетава портокалов цвят в облеклото

Естествено ще изглежда и дует оранжево и зелено. Ако ви липсва смелост да съчетават ярки цветове в една премяна, опитайте се да експериментирате с смирен тонове. Например, могат да отдават предпочитание на по-тъмно зелено, маслинено или ментов цвят. В случай на лаймска болест, този тандем трябва да се избягва, но ако вашата цел е эпатировать публиката – това е той. Комбинацията от тези цветове ще хармонично, като чифт или трио, ако дополните го аксесоари на други цветове. Това може да бъде нещо, от син колан с жълта чанта.

afa8c5419314b666af3e8d58cd6bf8be - Ярки основните правила за стил или кой съчетава портокалов цвят в облеклото

Комбинират оранжево със сребро по-добре само като допълнение към основния тон заедно. Например, за да добавите яркост, по този начин ще Можете да беж, тъмно син, кафяв, черен или бял костюм. Проста комбинация в този случай – бяла рамка добавете сребърни аксесоари и ярки оранжево яке.

В комбинация със синьо-сини цветове

Много стилен дизайн ще изглежда ансамбъл в сини и оранжеви тонове. С това смесване, можете да създадете перфектния всекидневни, офис, вечер и дори и лъкове. За пазаруване, например, е идеално теракота яке или топ в комбинация с дънки. Офис идеален тъмно синьо бизнес рокля с оранжев колан и портфейл.

32cda0e259749c1656a20295e6defecd - Ярки основните правила за стил или кой съчетава портокалов цвят в облеклото

b6a708a6f26fa9a46351706037b14119 - Ярки основните правила за стил или кой съчетава портокалов цвят в облеклото

Свежи и ярки оранжеви и сини цветове. Въпреки това господстващо тук трябва да бъде синьо, оранжево ще го маркирате и да направят по-изразителни. Ако добавите бял цвят, след това облекло ще бъде значително по-мек.

8c0a261a81c9050d0739d260891703a2 - Ярки основните правила за стил или кой съчетава портокалов цвят в облеклото

a752141d23a0c6a1ed945ea33c4199b5 - Ярки основните правила за стил или кой съчетава портокалов цвят в облеклото

Младежки, ярък и запомнящ се покланят ви от смесване на оранжево с лилаво. Обаче да го използвате по-добре, отколкото тези, които никога не са имали проблеми с теглото. В противен случай, всяка неизправност със сигурност ще подчертае най-неблагоприятни начин. Аксесоари в различни цветове ще ви помогне да направите необходимия акцент в образа. Например, белия спектър помагат да се омекоти и балансират силуета, черен, обратното, добави от своя страст и мистерия.

Сродни тон

Много близо, и така чудесно се комбинират оранжево и жълто. Такова топло гама е подходящо за всеки случай. Но при това трябва да помним, че това трябва да бъде водещ цвят, друг, само комплимент и поставете необходимите акценти. Защото в този инвентар, е важно голямо внимание се обърне на аксесоари-ръкавици, шалове или шалове, обувки и чанти – всичко това трябва да бъдат внимателно обмислени и отговарят на основния цвят.

b39dbf7bb22eb7177c146c0e6a4fab02 - Ярки основните правила за стил или кой съчетава портокалов цвят в облеклото

Приятели на природата може да се нарече кафяв. Това е още един нюанс на оранжевото, който изглежда невероятно хармонично. Тук можете да играете с цветове, като се използват всички нюанси от тъмно-кафяв или тъмно шоколадова до златисто и светло кафяво. Той може да бъде вмъкнат в ансамбъл и с помощта на аксесоари, и като облекло. Ще се съгласите, трио дънки, оранжева риза и кафяво яке и ботуши ще изглежда много хармонично.

6b23520b2646c1d1c4ab67525227b97c - Ярки основните правила за стил или кой съчетава портокалов цвят в облеклото

Не се страхувайте да експериментирате, да комбинират оранжево с други цветове, съвсем не е трудно. Важното е да спазвате чувството за мярка, тогава всяко изображение ще бъде впечатляващо. Важно е да се придържаме към общите правила, свързвайки руса, с ярко и светло-пастелни. Само по този начин ние можем да се постигне хармонично и приятно за окото комбинация. Ако все още не са уредени в оранжево облекло и цвят ви харесва, започнете да го носите с аксесоари. Те ще добавят яркост в изображението, той ще се почувства в топла и позитивна.