женски тайни

маникюр

Ярки тропически маникюр: 100+ прекрасна снимка-идеи за екзотична ваканция

Тропически маникюр-това е ярък и модерен дизайн нокти с много разнообразни тематични щампи. Създаване на уникален дизайн на нокти с екзотични растения, сочни плодове и морска тематика не е трудно.

Маникюр Тропикана за първи път се използва в колекциите на водещите световни дизайнери като Гучи, Армани, Долче и Габана. След известно време, оригиналът е на нокти изкуство започна да се прилага в дизайна на нокти с обикновените модата. Момичета, с удоволствие ще действат на техния дизайн нокти с екзотична флора и фауна, с помощта на ярки и лъскави цветове.

Тропически маникюр: особености-пищен дизайн

Професионални нийл-майстор знаят, това изглежда добре на нокти, лак за нокти “ тропически, така че все по-често предлагат на своите клиенти „обличам“ и забавно в този колоритен дизайн. Тропически маникюр, въпреки наситеността на цветовете, подходящ за почти всякакъв образ. Дори бизнес стил все по-често ни позволяват тези експерименти. Много съвременни компании насърчават служителите, които искат да помагат ярък лак за нокти, за да изразите своята индивидуалност.

Най-общо казано, тропически маникюр е най-актуален вариант за ярки, положителни и смели момичета. Сив и обикновен градската джунгла, където дърветата никога не растат, просто нужда от стилен и колоритен нийл-арт. С тропически маникюр, можете да си създадете слънчево настроение, декориране на нокти е маникюр с розови фламинго, ананас или тропически залез. Палмови листа-това е един от най-популярните тенденции за тази година, така че съмнение изпълнение на своите ноготках това е оригиналния дизайн.

Идеи за тропически маникюр: какво трябва да бъде проекти

Тропически маникюр с лекота ще всякакви експерименти. Достатъчно е да се покаже въображение и направете ноктите че при вас е свързана с море и екзотични страни. Ние ви предлагаме няколко стилни идеи за тропически маникюр, който ще бъде гарантирано изглежда привлекателно и ясно:

    растенията – първото нещо, което идва на ум, когато си представяме тропически маникюр. На юг може да намерите огромно разнообразие на флора, която ще бъде стилно изглеждат ноктите на всяка дължина. Да рисувам ноктите монстера листа, дафинов лист, палми, орхидеи.

За изграждането на такива модели за нокти-майстори използват готови двигатели, само така ще бъде ясна картина и по-богат. Тропикана е много често срещана маникюр омбре, който се използва, за да нарисува залеза или изгрева на слънцето.

    животни – има и много, за да изберете от. Сладки панди, цветни какаду, многоцветни слонове и основен елемент на тропически лак за нокти – за изящни розови фламинго. Дизайнерите предлагат представлява фламинго на 1-2 пръста или разтягане на изображението върху всички пръсти. тропически цветя винаги светли и лъскави цветове, ясно проследи текстура. Да се използват за дизайна на корал, оранжево, червено, фуксия.

    екзотични плодове – това е сладък дизайн не ще остави никого безразличен. Ананас, кокос, банани, киви, резени лимони и портокали изглежда страхотно на всяка дължина на ноктите. маникюр с морска тематика – този дизайн е добре дошъл необичайна текстура, обемни метални фигурки и кристали. Имитират с акрилен прах истински пясък, лепило върху него цифри с черупки, морски звезди, котви.

Как да създадете маникюр с тропически листа и не само

За да направите тропически маникюр себе си съвсем не е трудно. Само трябва да се въоръжиш с всички необходими аксесоари, гел лакове, плъзгачи, горната част и дъното, да се оцени правилно своите сили и рисунка граници rastushevyvaet на фигурата. Ако вие сте добре боята, можете да започнете, за да се създаде тропическа маникюр. В противен случай, за да се получи идеална и стилен маникюр Тропикана е най-добре да се консултирате със специалист.

Тропически рисунки

Един от най-лесните начини за нанасяне на никакви картини. Използват за изготвяне на набор от четки с различни диаметри и форми: конус, лента, колона, тънък. Ако си мислиш за него, в изготвянето на такива прости шарки, цветя и листа, нищо сложно, така че, преди да прехвърлите модел инструмент на практика ноктите на лист хартия.

Тропически маникюр с слайдерами

Цветна тема е много популярен, така че да не възникне проблем с избор от стилни, светли и оригинални снимки. Етикети са много удобни и придават на ноктите с помощта на лепилен основа за плъзгачи са необходими водна основа. Ще трябва само да поставите фигура върху повърхността на ноктите и дизайн на корицата на лъскава повърхност, като по този начин осигуряването му на ноготках.

Тропикана маникюр с щампи

Комплект за стемпинга – истинска палка-жезъл за много fashionistas. С негова помощ ще можете да прехвърлите върху ноктите всеки екзотични цветя, листа, лица, животни. За да се създаде тропическа маникюр сложете в чиния с избрания от тропически дизайн са малко лак, стъргало, за премахване на излишните и прехвърлете рисунката върху ноктите печат. След това можете да украсите с фигура на собствените си, за да добавите малко обем и сенки, на кутията резултат е гланцова или матова повърхност.

Тропически маникюр: снимки, идеи, и животът хакове експерти

Ето някои съвети, които ще ви помогнат да направите вашия делото са:

    тропически маникюр изглежда страхотно както на къси и дълги нокти, за да се създаде необичаен текстурный лак за нокти комбинация от матирана и лъскава повърхност, за да се създаде обемна листа, цветя и плодове, да използвате малко отгоре изглежда интересно, Дизайн изготвен с бял или черен лак цветове и полутонами, за да се смесват цветове, да се използва четка или гъба свеж и красив маникюр с гланцирана повърхност капчици, които произволно са поставени на нокътната плоча. В края на краищата, вие ще получите ефект на сутрешната роса, или просто последния дъжд.

Тропически маникюр – по-тематичен вариант на дизайн на ноктите. Той изглежда страхотно през пролетта и лятото, когато природата диктува, че тя трябва да се боядисат ноктите. Вдохновляйтесь фото-идеите, представени в нашия преглед, и угоди на себе си сочни, наситени и ярки композиции.