798dce24641aa8bfb0f5bbf3bc226bc5 - Жена чадър, бастун
стил

Жена чадър, бастун

Преди започване на есенните тъп дни всяко момиче трябва да стилен чадър, бастун, или поне да знаете как да изберете.

798dce24641aa8bfb0f5bbf3bc226bc5 - Жена чадър, бастун

Добър чадър не само е надеждна броня срещу дъжд, но и подчертава безупречен вкус на собственика си. Стилни и многофункционални дамски чадъри зададени няколко задачи – те трябва да бъдат комфортни и издръжливи, и, освен това, имат необичаен дизайн и интересни цветове. Всяко момиче трябва да се научат умения, както и избор на чадър.

Тип механизъм чадър

Най-често срещани са три вида чадъри: автоматични, полуавтоматични и механични. Автоматичен чадър се отваря и затваря с натискане на бутон. Полу-автоматичен чадър, разкрива едно натискане на бутона и затваря ръчно. Най-издръжлив на употреба и са евтини за производство от механичен тип чадър – устройство, което се отваря и затваря ръчно.

Много често днес телескопични чадъри, които може да се сгъва няколко пъти. От повече от сложений чадър, това, съответно, тя е компактен, но такива модели се мерят в надеждността на чадъри, които имат по-малко на брой слоеве. Все по-популярни стават дамски маркови плоски чадъри с модерен дизайн. Но трябва да се отбележи, че въпреки своята привлекателност, тези модели са неприятна особеност бързо да влизат в безполезен.

6a5d859f12d6b421d238124a8cfd8fd6 - Жена чадър, бастун

Жените играят важна роля за сигурността на конструкцията, предпочитам чадъри-бастуни, се характеризират с висока устойчивост на силен порывам на вятъра. Освен това, купол на тези модели обхваща много по-голямо пространство, отколкото Купол телескопичен чадър. Единственият недостатък на тези модели е тромаво и тежко. Но, като женски чадър, бастун, можете смело да вървим заедно, не се страхуват да попаднат под лош мокър сняг или дъжд дойде неочаквано. Също така можете да я сложите в багажника на колата, за да поемат към плажа или на пикник. Такива модели чадъри подходящ както за жени, така и мъже.

Материал на купола, спици, дръжка

Най-често за изработката на купола чадъри използват полиестер с различните варианти в състава. Купол е изработен от полиестер допринася за незабавни подвижен капки вода с чадър и, следователно, по-бързо изсъхване.

df9150ba3121d04ec00e1412051cbc63 - Жена чадър, бастун

В рамка чадър може да бъде от 6 до 16 спици, чийто брой е пряко се отразява на здравината на конструкцията. Оптималното количество се счита за 8 спици. И здравина на рамката зависи от материала спици.

Чадъри с най-новите модели са оборудвани със система „Антипатр“ — дизайн спестявания проблем – тази система предотвратява повреда на устройството при силни порывах на вятъра. По този начин, обикновените чадъри със стоманени спици, може да отвътре навън при наличие на силен вятър. Спици намаляване често води до тяхното лук, а след това се разделят. Ако говорим за „antiwater“, преди всичко, комбинация от материали в състава спици. И ако такова устройство бъде да отвътре навън, Не се притеснявайте и се опита да балансира го – просто сгънете я и я поставете отново чрез натискане на бутон, и чадър ще бъде като нов.

5b6468163a36b92ba87f8386b22883bd - Жена чадър, бастун

Не по-малко важен елемент – дръжка на чадър. Направен чадъри с директни дръжки-куки. Мнозина смятат, че дръжката-куката по-лесно контролирана, докато други го смятат за твърде тежки. Изберете тип писалка-това е чисто личен, така че трябва да опитате различни видове писалки с мастило, за да реши, че е по-удобно да се държи в ръка. Те могат да бъдат пластмасови, с различни варианти за включване на гумена настилка или дърво. Гумено покритие допринася за по-високо „сцепление“ с ръка, която позволява задържане на чадър при силни порывах на вятъра.

Цвят

Представителите на силния пол много по-лесно да реши този въпрос: те, не се колебайте, купуват модели, чийто цвят придава сериозност и здравина – черно, кафяво, тъмно зелено, тъмно синьо. Момичетата също често трябва да си счупиш главата в търсене на отговор на въпроса за това, как да изберете оригинален чадър.

Как да изберете цвят и аксесоари за дрехи, портмонета или обувки, под настроението, цвета на очите, или да си купя нещо поскромнее? Запалените дами твърдят, че в арсенала на всяко момиче трябва да бъде еднакъв брой чадъри, както обувки и чанти за всички случаи.

686f7aa6e3e9d007d21e173cb9da32da - Жена чадър, бастун

Ако смятате, че е разумно да се купуват веднага една дузина чадъри, по-практично решение е да изберете един универсален модел. Например, бизнес дама чадър закачливите цветове-това е бюст, но за да се подчертае статут ще помогне за успокояване на наситените тонове на бежово, шоколад, тъмно-син, който, освен това, е подходящ за всеки покритие. Увлекателен и интересен вариант ще се превърне в шотландско каре. Този модел може да закупите дори и най-строга начальница, не като поражение на своя имидж желязна дама.

0824c963412fe70d5c4ff34ba01a249b - Жена чадър, бастун

Ако репутацията не зависи от цвета на чадър, можете спокойно да игнорирате всички ограничения и се доверяват на собствения си вкус. Темпераментни и страстни хора отличен чадъри червени и романтична момиче ще се чувства добре с жълти, розови, сини чадъри. Ако не можете да се решите на някаква един цвят купя цветен чадър. Такъв ярък аксесоар, ще допринесе за повишаване на настроението не само на вас, но и на всички други.