3c25adb8e54fb9858fd060272e3c5942 - Жълто яке
мода

Жълто яке

Ако ви харесва якета, не се колебайте да се носят ярки възможности не трябва да се ограничава само до строгите нюанси. Напротив, външно броская нещо, което ще ви даде енергия и да добавите малко внимание.

3c25adb8e54fb9858fd060272e3c5942 - Жълто яке

За нас, жълтият цвят означава? На първо място това е слънчевата светлина и топлина, която ни често не са достатъчни, дори и в топлото време на годината. Защото тя винаги е актуална, независимо от сезона и времето на годината. Но ако изборът на двойки на върховете, блузы или рокли в този диапазон не предизвиква особени трудности, светло яке начинание купуват не всяка модата. За да разсее всички страхове, ние ще ви разкаже за най-успешните образи, където главната роля се играе в жълто яке.

Жълт бизнес имидж

Бизнес стил имаме устойчиви асоциации с безликими и монотонни черно-бяло-сивата палитра. Но понякога искате да добавите в ежедневната работа на ярки цветове! И дори в офиса със строг дрес-код, може да се угоди на себе си мисълта, че е светъл и топло яке виси в гардероба, далеч от любопитни очи. Когато изискванията не са толкова строги, можете смело да създавате изображения с жълто яке. С какво се носят жълто сако в офиса?

76864f20712ac9c7b2b012ce945bb962 - Жълто яке

Обикновен офис гама е просто създадена за добро комбинация с по-ярък акцент, защото там могат да не се страхуват да се заблуждават. За вашата лятна рокля подходяща лека бяла блуза или риза. По-строг начин ще работи, ако отгоре използва черна блуза, в комбинация с черни панталони, този поглед, особено се набива в очи. Ако говорим за други тонове, то тогава трябва да бъдат по-предпазливи, за да не смаже ансамбъл с разнообразни цветове, които повече се отнасят към ежедневното вид. Можете да използвате горния меко бежово, прасковено или светло-сини нюанси, които няма да акцентирате върху себе си внимание.

На дъното, идеален както строги черни панталони със стрелки и тъмно синьо с дължина 7/8. може да се съчетава с жълто яке и кафяви или сиви прави панталони. Цвят на поли също не трябва да выбиваться от общия цвят, изкушението да се създаде образ на моно-добре да устои, защото той едва ли ще бъде подходящо на работното място. Що се отнася до стила, то трябва да вземе предвид продължителността сако с пола-молив са по-подходящи съкратен якета с Макси може да се комбинира и подобрена версия.

f3fcd80bb0866301bd445635499f2095 - Жълто яке

Още един добър вариант за офис, в комбинация с роклята-футляром спокойни тихо нюанси. Има подходящи модели с рукавом¾, и суров, мъжествен, възможности. Съчетание със спокойна цветова гама състояние да заглушат „бунт“ и дейност жълт цвят, което я прави достъпна за бизнес стил. Подобни ефекти имат минимално аксесоари, които имат за цел да подчертае стила, за да не привличат към себе си внимание.

Образа в стил casual

Класика в жанра-това, разбира се, в комбинация с дънки. Скинни, гадже, битумни керемиди, варенка – те са идеален партньор на якета цвят! Деним-това е най-добрият вариант, отколкото да носят жълто яке. Това е ефективно в съчетание с днес на мода деним риза или фланелка и дънкови рокли и къси шорти, изработени от този материал. Всяка от тези изображения може да бъде голям хит с изкусните аксесоари.

0b1049b7ba444aee2731fc2de9bd4e56 - Жълто яке

be33147d53d34cf5a357eb785786012c - Жълто яке

Обаче да се ограничавате само от деним било погрешно, още повече, при цялото разнообразие на възможните варианти. Така, идеален образ за лятна разходка в комбинация с лек пола в пода (може да се замени с къс) и оборудвана надмощие. Обувки от тук може да се използва като сандали на плоския движение, така и джапанки или токчета класически помпи. Любителите на стила спорт-шик могат да бъдат включени в този начин на маратонки или кецове.

ae8658eb62f046af108220e6d211224f - Жълто яке

Още един вариант на разходка – черно или синьо гамаши + Риза+ яке. От улицата го е много просто да се превърне в начин за парти: обикновена жена да се промени за по-усъвършенстван вариант с кристали или пайети, ще добави няколко гривни и висулка готов! От обувки подходящи за всички, като се започне от самото апартамент или маратонки на елегантни сандали, в зависимост от събитието, което ви предстои.

9ac00327a05d159f107020a0c22055ff - Жълто яке

Много подходящ е и комбинация от жълто сако с топ и къси шорти, или пола-мини. Обаче тази комбинация може да си позволи само едно момиче с изящна фигура, дори няколко допълнителни инча би било твърде очевидно с такива чисти дрехи.

6038447c946dca89783439343cdc1e4a - Жълто яке

098d01ec213b651a75e5187f13a8e520 - Жълто яке

Днес с Модерна пола-панталон и Друг вариант, да носят жълто яке. Най-добрият фон за широки панталони ще оборудвана яке, като горната, може да бъде блуза, топ, и за хладно време от годината са подходящи turtlenecks. Тъй като специфичните дължина и ширина на панталони може визуално да „режат“ растеж, трябва да поеме отговорността за избор на обувки, петата по такъв начин, както никога е актуална. Много добре ще изглежда сандали, лодки, обувки на висок ток, ботильоны или обувки. Ботуши по този начин трябва да се избягва, защото между ръба на панталоните си и започна обувки трябва да се разглежда в областта на краката си (дори и в Ню чорапогащи, ако е готино).

Якета в официалния ред

Всичко зависи от това, доколко сте готови за експерименти. Консерваторите да се чувстват свободни да използват не poterasi значението комплект яке и черна рокля. Независимо от неговата дължина и фасона ще изглежда просто неотразимо. Смели природата могат да играят с цветя, съчетавайки жълто яке лилаво, виолетово, червено, синьо или зелено облекло.

92e29c19871a2554155d49f6d56db7e3 - Жълто яке

Валидните партия ярки цветове, но в този случай не се претоварвайте начин на аксесоари. За по-сериозни събития по-добре да спре своя избор на тихо и неутрални нюанси.

Тънкостите на визуализация

Мисля си за това, че нося жълто яке, трябва да се вземат предвид някои нюанси:

    Създаването на такава комбинация, трябва да се помни, че колкото повече цветове се използват, толкова по-светли трябва да бъде. Уличен стил е доста позволява използването на 3-4 различни нюанси, но ако всички те са наситени, рискът от към начин на градския луд, стане прекалено голям; избор на аксесоари трябва да бъде внимателно изследван, като един ярък акцент в образа на вече имат и обем, и ярки аксесоари може да е твърде претоварен; още едно важно правило: колкото по-ярка основен фон, все по-тихо трябва да бъде сако, и обратното; ние трябва да не забравяме за „температурата“ цвят: студени тонове на жълтото са свързани само към студени нюанси други цветове, а на топло с топло.